artikel

Demonstrera mot nedskärningarna i skolan och barnomsorgen

RutschkanaDen 11 februari, klockan 17:15 arrangerar Vänsterpartiet återigen en demonstration mot nedskärningarna i skolan och barnomsorgen. Nu är budgeten för förskolor och skolor fastställd och nu börjar konsekvenserna av nedskärningarna märkas på riktigt. Fler barn i redan för stora barngrupper i barnomsorgen, betydligt färre lärare i skolorna.

Den 11 februari, klockan 17:15 arrangerar Vänsterpartiet återigen en demonstration mot nedskärningarna i skolan och barnomsorgen. Nu är budgeten för förskolor och skolor fastställd och nu börjar konsekvenserna av nedskärningarna märkas på riktigt. Fler barn i redan för stora barngrupper i barnomsorgen, betydligt färre lärare i skolorna.

Tid: 11 februari klockan 17:15

Plats: Utanför Kommunhuset, på Kungsgatan 42

Facebook-evenemang för demonstrationen: http://www.facebook.com/events/246620198833148/

Vi återkommer med mer information när talarlista och andra detaljer är fastställda.

Kopiera länk