artikel

Ett (V)innande lag

FullmäktigegruppenVänsterpartiet har ikväll beslutat om valsedel till höstens val till Kommunfullmäktige. Vi återkommer med den fullständiga listan efter att alla detaljer om ålder, sysselsättning och presentationer inhämtats.

Vänsterpartiet har ikväll beslutat om valsedel till höstens val till Kommunfullmäktige. Vi återkommer med den fullständiga listan efter att alla detaljer om ålder, sysselsättning och presentationer inhämtats.

Den här mandatperioden har Vänsterpartiet två ordinarie platser i Kommunfullmäktige. Vi är säkra på att vi med vår politik för Enköping får ett ökat stöd i höstens kommunval. En helt realistisk ambition är att fördubbla antalet ordinarie platser och få två ersättarplatser. Därför vill vi redan idag presentera de sex första namnen på Vänsterpartiets valsedel till Kommunfullmäktige.

  1. Magnus Ahlkvist, 37 år
  2. Britta Dalved, 68 år
  3. Neil Ormerod, 38 år
  4. Sara Danielsson, 25 år
  5. Per Markus Risman, 18 år
  6. Hilda Dahlsten, 32 år

Vi återkommer med hela valsedeln och presentationer av kandidaterna.

Kopiera länk