Möten

8 mars i Enköping

I Enköping arrangerar Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet en ”Trygghetsvandring”. Vi kommer att samlas vid Drömparken i Enköping för en kort promenad på vanliga promenadstråk, för att visa att det finns en hel del att göra för att förbättra tryggheten i Enköping.

I Enköping arrangerar Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet en ”Trygghetsvandring”. Vi kommer att samlas vid Drömparken i Enköping för en kort promenad på vanliga promenadstråk, för att visa att det finns en hel del att göra för att förbättra tryggheten i Enköping.

Vi avslutar på Stora Torget för att uppmärksamma de kvinnor som varje år, dag och timme drabbas av mäns våld mot kvinnor på den otryggaste platsen en kvinna kan vistas – i hennes eget hem. Talare är Maria Fager Hohental, från Kvinnojouren Gertrud i Enköping.

Kom gärna till Drömparken och följ med!

Kopiera länk