artikel

Introduktionsdag

Kom och lyssna på spännande föredrag av Ali Esbati och Sören Bergqvist. Introduktion till feministiskt självförsvar för alla kvinnor och tjejer!

Plats: Folkets Hus, Korsängsgatan 63
Tid: Lördagen den 3 februari, start 11:30
Öppet för? Alla som är medlemmar i, eller sympatiserar med Vänsterpartiet är välkomna att delta.

11.30-13.00: Feministiskt självförsvar
Utbildade instruktörer introducerar feministiskt självförsvar. För mer information om vad feministiskt självförsvar är, se www.sjalvforsvar.nu.
Programpunkten är bara öppen för kvinnor/tjejer. Män/killar tar under tiden hand om matlagningen.

13.00-14.00: Lunch
Vänsterpartiet bjuder deltagana på lunch.

14.00-15.30: Ali Esbati om partiprogrammet
Ali Esbati, tidigare ordförande för Ung Vänster – nu ordförande för Vänsterpartiets programkommission – berättar om Vänsterpartiets partiprogram.

15.30-15.45: Kort paus

15.45-17.00: Sören Bergqvist om landstingspolitik
Sören är sedan valet 2002 landstingsråd i Uppsala läns landsting för Vänsterpartiet. Han har under den förra mandatperioden varit ansvarigt landstingsråd för personalfrågor. Numera är han oppositionslandstingsråd. Han kommer att berätta om vänsterpartistisk landstingspolitik.

17.00-18.00: En vänsterpartistisk kommunbudget
Vänsterpartiet i Enköping går igenom det förslag till kommunbudget 2007 som vi lämnat som reservation till kommunfullmäktige i Enköping.

18.00 och framåt: Middag och mingel
Vänsterpartiet bjuder på middag och sedan stannar vi så länge vi känner för och umgås och lär känna varandra bättre. Vänsterpartiet bjuder även på mineralvatten och eventuellt lättöl. Den som vill ha något starkare att dricka tar det med sig själv.

VÄLKOMNA TILL VÄNSTERPARTIET I ENKÖPING!

Kopiera länk