artikel

Romberga – Vänsterpartiets vision

När vi hör om Romberga hör vi mest tråkiga saker, som att kriminaliteten är högre i Romberga än i andra områden. Men det är naturligtvis inget naturligt tillstånd, utan ett resultat av uteblivna kommunala satsningar.
Vänsterpartiet i Enköping har en vision om Romberga. Den är inte särskilt konstig, utan går i korta drag ut på att även Romberga måste få ta del av kommunala investeringar. Det handlar om satsningar på fritidsgården i Romberga, det handlar om att öppna bibliotek och mötesplatser i Romberga, det handlar om boendemiljön och det handlar om att myndigheter inte alltid måste vara placerade i centrum, utan mycket väl kan finnas även i den norra delen av Enköping.

Vänsterpartiet i Enköping kommer att fortsätta med kampanjen fram till årsskiftet. Ni som bor i Romberga kommer under den tiden att få ett flygblad kallat ”Romberga. Vänsterpartiets vision.” i er brevlåda. Ni är välkomna att söka upp oss under de dagar vi driver kampanjen. Våra medlemmar kommer att finnas i era trappuppgångar och på Romberga torg.

Nästa tillfälle är den 26 oktober, från klockan 18:30. Vi ses!

Kopiera länk