artikel

Lyckad demonstration mot Alliansens nedskärningar i skolan och barnomsorg

Håkan Wall talade för Vänsterpartiet.
Håkan Wall talade för Vänsterpartiet.

 

Omkring hundra personer trotsade mörker och kyla för att protestera mot Alliansens föreslagna nedskärningar i skolan, förskolan och fritids och för att lyssna på talare från Vänsterpartiet i Enköping, Miljöpartiet, Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund.

Enköpingsborna visade ikväll att de kommer inte att acceptera fler besparingar på bekostnad av våra barn. Det märks att engagemanget för skolan är stort; och vi uppmanar alla att fortsätta strida för alla barns rätt till en bra utbildning. Vi kommer inte att ge oss förrän hotet om nedskärningar dras tillbaka. Tillsammans kan vi lyckas!

Några demonstranter tog med sig skyltar med diverse uppmaningar till kommunledningen.
Några demonstranter tog med sig skyltar med diverse uppmaningar till kommunledningen.
Kopiera länk