Uncategorized

Rödgrönt vallöfte: Vi öppnar köket vid Enköpings lasarett om vi vinner valet

Idag gav De Rödgröna i landstinget ett för Enköping viktigt besked: Maten som patienter och personal äter på Enköpings lasarett ska lagas just på Enköpings lasarett.Idag körs den från Västerås i färdiga portioner som sen värms inför servering. Det ökar utsläppen av växthusgaser och det gör maten smaklös. Därför kommer vi att öppna köket på Enköpings lasarett om vi vinner landstingsvalet.¨

http://rodgrona.blogspot.com/2010/06/vallofte-vi-oppnar-koket-vid-enkopings.html

 1. Susanne Thorsell skriver:

  Hej!
  Hoppas ni får igenom så att maten återigen lagas på Enköpingas Lasarett!!!!!!!
  Jag låg inne på medicinavdelningen nu i somras och jag tyckte maten var så vidriga att jag de sista dagarna inte beställde någon mat utan den snälla personalen på avdelningen lät mig äta kräm o mjölk.
  Det är skamligt att servera så usel mat till sjuka, måltiderna ska väl vara en ljuspunkt när man ligger sjuk och inte en pina.
  Har ni förresten hört något om att man i Enköping kanske ska ta skolmaten?
  någon annanstans ifrån
  Mvh
  Susanne Thorsell

Skriv en kommentar