artikel

Neil Ormerod ny ordförande för Vänsterpartiet i Enköping

Neil Ormerod tar från årsmötet den 1 mars över som ordförande för Vänsterpartiet i Enköping

Magnus Ahlkvist avgick vid årsmötet den 1 mars som ordförande för Vänsterpartiet i Enköping. Ny ordförande blir Neil Ormerod.

Neil flyttade för några år sedan från England till Sverige, och tog sig via Stockholm till Enköping. Han har varit politiskt aktiv i England, inom Labour-partiet, och i Sverige har han varit aktiv i Vänsterpartiet. Han är ersättare i Utbildningsnämnden och ledamot i Naturvårdskommitén i Enköping. Neil är pappa till James tre år, och Julian, 0 år.

Magnus har just blivit pappa till Freja, och väljer därför att lämna uppdraget som ordförande. Han behåller övriga förtroendeuppdrag (valberedning i distriktet, ersättare i landstinget, ersättare i Hälso- och Sjukvårdsstyrelsen i landstinget, vice ordförande för Länsdelsberedningen för Enköping-Håbo, ledamot i Kommunstyrelsen, ledamot och gruppledare i Enköpings kommunfullmäktige).

Kopiera länk