artikel

Kommande aktiviteter

Efter en ömsom regnig, ömsom solig sommar är det nu höst och Vänsterpartiets aktiviteter tar far igen.

Vi börjar med ett seminarium om HBT-frågor den 17 september. Eftersom Vänsterpartiets motion om HBT-frågornas ställning i kommunen ska behandlas av kommunfullmäktige snart passar vi på att bjuda kommunens politiker och allmänheten på lite fortbildning kring HBT-frågor. Medverkar gör RFSL Uppland och eventuellt ett par riksdagsledamöter.

Senare, i oktober arrangerar Vänsterpartiet ett seminarium om Israels ockupation av Palestina, med medverkan från folk som jobbat/jobbar med fredsrörelsen i Israel och Palestina.

30 november medverkar vi självklart i den årliga antirasistiska manifestationen på Stora Torget i Enköping. Antirasism är mer aktuellt än någonsin, och Ung Vänsters kampanj mot rasism är mycket angelägen.

Utöver dessa arrangemang kommer höstens medlemsmöten bland annat att ägnas åt en feministisk studiecirkel med utgångspunkt i boken "Slå Tillbaka", av Moa Elf Karlén. Sympatiserar du med Vänsterpartiets idéer och vill delta i studiecirkeln är du självklart välkommen. Hör av dig till [email protected] om du har frågor!

Kopiera länk